Proiectul „Modernizare Ambulatoriu Integrat al Spitalului de Recuperare  „Sf. Gheorghe” se adreseaza populatiei din municipiul Botosani si localitatile inconjuratoare, respectiv intregului judet Botosani, Spitalul de Recuperare 
„Sf. Gheorghe” Botosani, fiind singurul spital de specialitate din judet, iar scopul final al realizarii obiectivului il constituie asigurarea fiecarui individ in parte a unui nivel corespunzator de protectie a sanatatii, precum si oportunitati egale de a accesa serviciile medicale.

OBIECTIVUL GENERAL al proiectului
„Modernizare Ambulatoriu Integrat al Spitalului de Recuperare  „Sf. Gheorghe”
:
- imbunatatirea calitatii infrastructurii serviciilor de asistenta medicala pentru asigurarea unui acces egal al cetatenilor din Municipiul Botosani si din arealul celorlaltor localitati ale judetului Botosani la serviciile de sanatate.

 

OBIECTIVELE SPECIFICE ale proiectului
„Modernizare Ambulatoriu Integrat al Spitalului de Recuperare  „Sf. Gheorghe”
:

- sunt modernizarea si echiparea infrastructurii Ambulatoriului integrat din cadrul Spitalului de Recuperare  „Sf. Gheorghe” Botosani, astfel:

modernizare parter, suprafata sectorului Ambulatoriu de la acest nivel  1849,36 mp: cabinete medicale si laboratoare, birouri, holuri  (sala de asteptare), grupuri sanitare, anexe  (fisier, magazie, sterilizare, depozit, arhive, spalatri, vestiar)
Achizitionarea a 74 echipamente de uz medical specifice dotarii infrastructurii serviciilor de sanatate, noi si performante, care vor utila cabinetele medicale si spatiile conexe ale Ambulatoriului integrat.


 

Design by Flarom Advertising