home

 

In luna februarie progresul fizic pe strazi este urmatorul:
› Calea Nationala 87%,

› Cuza Voda 95%,

› N.Iorga 87%,

› Ion Pilat 88%,

› Grivita 82%,

› Parcul Tineretului 76%,

› Savenilor 84%.
Total strazi reabilitate 5.634,91 m din totalul de 6.629,30 m de reabilitat, progresul lucrarilor este de 85%.

Au fost realizate lucrari de reabilitare si modernizare suprafata carosabila, reabilitare trotuare (inlocuit borduri si montat pavele), reabilitare guri de scurgere capace carosabile si rasuflatori, realizare piste pentru biciclete (strazile Calea Nationala, Cuza Voda, ), semnalizare rutiera si marcaj orizontal si vertical. Va fi amenajat un sens giratoriu la intersectia strazilor Calea Nationala - Ion Pilat - N.Iorga cand vor fi finalizate si lucrarile la suprafata carosabila si trotuare in zona de intersectie.

Toate lucrarile se desfasoara in grafic, data de finalizare a proiectului fiind septembrie 2013.

 

Incepand cu data de 20 august 2010 Primăria Municipiului Botoşani deruleaza proiectul Reabilitarea şi modernizarea străzilor inelului principal de circulaţie din municipiul Botoşani, selectat spre finantare in cadrul programului opereational de dezvoltare regionala REGIO.

 

Proiectul "Reabilitarea şi modernizarea străzilor inelului principal de circulaţie din municipiul Botoşani" este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului Operaţional Regional, Axa Prioritară 1- Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere, Domeniul Major de Intervenţie 1.1- Planuri integrate de dezvoltare urbană, Sub-domeniul: Centre urbane.


harta DJ282